berberina beneficii

10 Beneficii Pe Care Berberina Le Are Pentru Organism

Compusul numit berberina este unul dintre cele mai eficiente suplimente naturiste disponibile in momentul de fata. Acesta are nenumarate beneficii pentru sanatate si sustine sistemul molecular al corpului. Printre cele mai importante beneficii ale berberinei se numara pierderea in greutate si scaderea nivelului de zahar in sange.

Aceasta este una dintre putinele suplimente alimentare care s-au dovedit la fel de eficiente precum medicamentele din farmacii.

Daca vrei sa afli ce este, ce beneficii are si ce pret are berberina, citeste in continuare articolul.

Ce este berberina?

Berberina este un compus bioactiv care poate fi extras din diferite plante. Ea este folosita de mii de ani, fiind un tratament important in medicina chinezeasca.

Aceasta face parte din clasa alcaloizilor, este de culoare galbena si a fost folosita pentru mult timp, ca vopsea.

In medicina alternativa moderna, i-au fost recunoscute beneficiile multiple pe care le poate aduce sanatatii.

In urma sutelor de cercetari efectuate, s-a constatat ca berberina are efecte puternice asupra sistemului biologic.

Dupa administrarea berberinei, aceasta este transportata de catre corp in sistemul sanguin. Apoi, ajunge in celulele organismului.

In interiorul celulelor, are diferite tinte moleculare, dupa care, isi schimba functia. Acest proces este similar cu cel al medicamentelor. Una din principalele actiuni ale berberinei este activarea enzimei AMPK, cel mai mult cunoscuta ca ‘’cea mai eficienta in schimbarea metabolismului’’.

Ce beneficii are berberina?

Reduce considerabil nivelul de zahar in sange

Diabetul de tip 2 este o afectiune care a devenit tot mai comuna in ultimele decade, cauzand milioane de decese, in fiecare an. Este caracterizat de nivel al zaharului foarte ridicat in sange (glucoza).

Cu trecerea timpului, nivelul ridicat al zaharului in sange poate duce la diferite probleme de sanatate si la scurtarea sperantei de viata. Multe studii efectuate au aratat ca berberina poate scadea nivelul zaharului in sange, in cazul persoanelor care sufera de diabet de tipul 2.

In plus, chiar s-a dovedit mai eficient decat cel mai popular medicament recomandat pentru diabet.

Punctual, berberina:

-scade nivelul de zahar in sange

-creste glicoliza, ajutand organismul sa distruga zaharurile din celule

-scade productia de zahar din ficat

-incetineste descompunerea carbohidratilor din intestine

-creste numarul bacteriilor benefice in intestine

Berberina lucreaza foarte eficient si impreuna cu alte medicamente pentru reducerea nivelului de zahar in organism .

Berberina te poate ajuta sa slabesti

Berberina poate fi si un supliment alimentar eficient pentru a scapa de kilogramele nedorite.

Un studiu efectuat in acest sens, adresat persoanelor care sufera de obezitate carora li s-au administrat 500 mg de berberina, pentru o perioada de 12 saptamani, au slabit in medie, 2.2 kg/saptamana. Participantii au scapat si de 3,6% din grasimea din corp.

Poate scadea nivelul colesterolului si reduce riscul afectiunilor cardiace

Afectiunile cardiace sunt in momentul acesta, cea mai comuna cauza de deces in intreaga lume. Multi factori care pot fi masurati in sange pot fi asociati cu riscul afectiunilor cardiace.

Berberina poate imbunatati multi din acesti factori. Diabetul, nivelul ridicat de zahar in sange si obezitatea pot duce la afectiuni cardiace. Insa, cu ajutorul acestui supliment, riscul afectiunilor cardiace, scade.

Alte beneficii:

Berberina poate avea si alte beneficii pentru sanatate, in special in:

Depresie, cancer, este antioxidant si anti-inflamator eficient, pentru tratarea infectiilor, ficat gras.

Efecte adverse si mod de administrare

Modul recomandat de utilizare: luati doua capsule de berberina o data pe zi pe stomacul gol, de preferat seara.

Nu se recomanda persoanelor cu alergie la crustacee sau la oricare dintre ingrediente. De asemenea, nu se utilizeaza pentru nou-nascuti, daca sunteti sau doriti sa ramaneti insarcinata, sau daca alaptati.

Daca deja luati un tratament pentru scaderea nivelului de zahar in organism, este important sa cereti parerea unui medic in prealabil, inainte sa introduceti si berberina in tratament.

Cel mai bun supliment de berberina capsule

berberina bio activa

Poti gasi berberina in farmacii si plafare dar, si pe site-ul produseprovita.ro. Pe site-ul nostru, gasesti berberina la un pret foarte avantajos pentru beneficiile pe care le aduce organismului.

Berberina Bio-Activa capsule de origine vegetala cu eliberare intarziata poate controla nivelul de zahar in sange, iar administrat impreuna cu Metabolix, ajuta la eliminarea Sindromului Metabolic caracterizat prin glicemie mare, dislipidemie, obezitate si risc cardiovascular mare.

Bio-Active Berberine de la Konig, este mult mai eficienta decat berberina simpla. Daca vei avea curiozitatea sa citesti despre bio berberina pe prospect, vei afla ca aceasta este o combinatie ortomoleculara de ingrediente care asigura un coeficient de absorbtie si utilizare semnificativ mai mare decat Berberina simpla. Astfel, sunt necesare doze mai mici. Bio-Berberina este incapsulata intr-o capsula vegetariana cu eliberare intarziata pentru a realiza un impact minim cu acizii gastrici.

Efectul asupra glicemiei si cel al arderii grasimilor poate fi imbunatatit atunci cand Berberina Bio-Activa este asociata cu Metabolix. Impreuna, aceste 2 suplimente pot ajuta la imbunatatirea valorilor pana la normal.

Daca te-ai convins de beneficiile extraordinare pe care le poate aduce sanatatii, comanda Berberina Bio-Activa capsule aici, sau telefonic la 0720 841 566.

APELATI-NE PT. COMANDA RAPIDA