Livrare produse naturiste

Livram produse naturiste Provita Nutrition pe intreg teritoriul Romaniei prin serviciul Priori Post al Postei Romane, precum si prin servicii de curierat rapid, oferite de Fan Courier. Plata produselor se face la destinatie, avand posibilitatea de a alege asupra modalitatii de expediere.

Transport GRATUIT pentru comenzi de peste 200lei in Bucuresti si 300lei in alte localitati! Livrare prin Fan Courier sau Posta Romana.

Clientii din Bucuresti ne pot vizita direct in magazinul aflat in Sector 2, zona Lizeanu-Obor, putand sa vada produsele comercializate, sa beneficieze de sfaturi si informatii despre produsele din magazin si sa faca o alegere cat mai buna.

Timpul si costul de livrare variaza in functie de modalitatea de livrare aleasa, astfel:

  • prin Posta Romana durata de livrare este intre 2 si 5 zile lucratoare, costul fiind de 10 lei;
  • prin Fan Courier durata este de 24 ore lucratoare, costul fiind de 12 lei pentru Bucuresti si 16 lei pentru alte orase ale tarii;
  • pentru comenzi in valoare mai mare de 300 lei, transportul este gratuit in orice oras din Romania.

Comenzile cu livrare prin Fan Courier plasate pana in ora 18:30 sunt expediate in aceeasi zi.

Produse naturiste

Atat pe site cat si in magazinul nostru din Bucuresti puteti gasi produse Provita Nutrition, Organika, Konig Laboratorium, precum si alte produse naturiste pentru tratamente naturiste, remedii naturiste ce fac parte din Farmacia Naturista Canadiana.

Provita Nutrition

Mihai Lucica
0720 841 566
0768 993 847
Sos. Stefan cel Mare, nr. 33, Bucuresti
(intersectie cu Str. Lizeanu)
contact@produseprovita.ro
Luni – Vineri: 10:00 – 19:00
Sambata: inchis
Duminica: inchis

Asteptam comenzile dvs. online la orice ora din zi si din noapte, telefonic, in intervalul orar 08:00 – 22:00 sau in magazin – farmacie naturista, in intervalul orarului de lucru.
Comenzile preluate pana in ora 18:30 care se livreaza prin Fan Courier sau DPD sunt expediate in aceeasi zi.