filtru apa santevia

7 Beneficii Ale Filtrului De Apa Santevia

Te intrebi unde gasesti apa alcalina, ca sa cumperi?

Sau poate daca exista posibilitatea sa obtii apa alcalina direct la tine acasa folosind un anumit filtru?

Te-ai saturat sa te lupti cu bidoanele de 5L de apa in fiecare saptamana atunci cand te duci la cumparaturi?

Sau poate te intrebi daca exista un mod mai economic care sa-ti permita sa te bucuri de o apa buna la gust si imbunatatita cu minerale, la tine acasa?

Raspunsul la toate intrebarile de mai sus este unul afirmativ.

In acest articol iti voi detalia cum te poate ajuta Santevia Water Filter sa obtii apa alcalina, de o calitate foarte buna, folosind obisnuita apa de la robinet, pe care cu totii o avem la indemana acasa.

Astfel, nu iti vei mai face niciodata probleme ca, ti se termina apa plata si trebuie sa te duci urgent la cumparaturi pentru o reaprovizionare.

Beneficiile filtrului de apa Santevia

Santevia Water Filter a fost creat avand ca principal scop ideea de a recrea apa vie, structurala, primordiala vietii. S-a dorit obtinerea unei ape ultra-pure, mineralizata, alcalinizata, ionizata si bio-disponibila.

Sistem de filtrare a apei in 8 trepte

Apa trece prin 8 trepte: prefiltrul ceramic, carbunele activ si grafitul, granulele de silica-gel, granulele de zeoliti, infuzia de minerale, bio-ceramica, post filtrul din roci minerale si tunelul magnetic. De-a lungul acestor etape apa este filtrata, apoi mineralizata, magnetizata si restructurata.

Tehnologia in 8 trepte elimina absolut totul din apa, „picatura cu picatura” creand astfel o apa echivalenta cu apa de ploaie „primordiala” si apoi ia aceasta apa si o remineralizeaza, o alcalinizeaza si o restructureaza molecular.

Elimina eficient orice fel de impuritati

Elimina bacteriile, virusurile, microorganismele, deseurile solide (rugina, sedimente, praf, plumb, mercur si alte metale), chimicale (clorul, trihalometanii, substante chimice organice, mirosuri, gusturi, coloranti), pesticide si insecticide.

Remineralizeaaza si activeaza magnetic moleculele de apa

Apa obtinuta din filtrarea prin Santevia Water System este o apa vie, cu o structura moleculara bio-compatibila. Astfel ea poate fi absorbita cu usurinta de catre organism.

Imbunatateste absorbtia nutrientilor

Apa vie obtinuta cu filtrul Santevia, consumata zilnic, ajuta la dizolvarea medicamentelor sau a suplimentelor alimentare pe care le iei, dar si a alimentelor, ele fiind mai usor asimilate de catre organism.

Alcalinizeaza organismul

Mentinerea unui mediu alcalin in corp inhiba atat procesele de deteriorare a celulelor cat si dezvoltarea celulelor canceroase. Asadar, aceasta apa este recomandata tuturor celor care vor sa se bucure de o sanatate buna de-a lungul timpului.

Te ajuta sa economisesti bani

Cu ajutorul acestui filtru te poti bucura de 15 pana la 20 litri de apa structurata pura pe zi. Practic, daca ar fi sa facem un simplu calcul matematic, asta ar insemna doar 15 bani/litru de apa.

In conditiile in care ai putea sa cumperi o apa de un nivel aproximativ de calitate cu aceasta, din supermarket, la ce pret crezi ca ai lua un bidon de 5l?

Daca stii preturile la apa plata existente in acest moment in magazine cu siguranta realizezi ca nu ai cum sa iei un bidon de apa cu sub 1 leu!

Costuri de mentenanta scazute

Investitia initiala este cea mai importanta, ea constand in achizitia aparatului de filtrare a apei Santevia.

Apoi totul devine chiar mai economic decat calculul prezentat mai sus. Tot ce trebuie sa faci este sa:

Cum functioneaza sistemul de filtrare a apei Santevia

Urmareste videoclipul de mai jos pentru a vedea cum functioneaza filtrul Santevia.

Diferenta intre acest filtru si sistemele de filtrare obisnuite cu viteza mare de curgere, produse prin osmoza inversa, este una foarte mare.

Nu poate fi obtinuta apa pura, mineralizata folosind sisteme  care trec apa cu viteza printr-o teava cu magneti. In cazul sistemelor care se instaleaza la robinet, apa trece rapid prin nenumarate conducte, coduri, lipituri si pompe, intra in contact cu materiale plastice ce contin bisfenol A – o substanta cancerigena, metale, cauciucuri si lubrifianti. Insa nu doar atat. Structura apei este afectata si de catre campurile electrice ale motoarelor care pun pompele in functiune.

Chiar daca unele sisteme rapide de filtrare promit si ionizarea apei, apa obtinuta astfel este ionizata artificial. Drept urmare, aceasta apa nu isi va putea pastra starea ionizata. Asadar, efectul este exact inversul celui dorit: o apa deteriorata, chiar nesanatoasa, a carei structura moleculara a fost schimbata in momentul in care a fost trecuta printr-un camp electric.

Apa primordiala este o apa ce are o structura modelulara simpla, usor de asimilat si care nu contine altceva decat minerale. Este apa de ploaie, curata, nepoluata, la care bunicii nostri aveau acces. Aceasta apa trecea practic prin mai multe straturi terestre unde se mineraliza, se restructura, iar apoi prin intermediul ploii revenea pe pamant.

Din pacate, apa de ploaie din ziua de astazi numai apa pura nu o mai putem numi deoarece ea, in drumul ei spre pamant, se incarca cu nenumarate substante toxice pe care le preia din atmosfera, si ajunge pe pamant uneori ca „ploaie acida” fiind mai degraba daunatoare culturilor agricole in loc sa ajute plantele sa se dezvolte. Mai mult, apa din panzele freatice este si ea poluata cu pesticide, iebicide, diverse deversari industriale etc.

Acum stai o clipa si gandeste-te ca, folosind aceasta apa se produce „apa plata” pe care o iei din magazine. Iar procesele industriale prin care apa plata imbuteliata se obtine de cele mai multe ori nu elimina toate substantele toxice pe care ea le contine si in concluzie nu au cum sa reproduca apa primordiala, ultra-pura.

Alege sa ai apa vie, alcalina, la tine acasa, la o fractiune din costul pe care il ai cumparand apa plata din magazin. Comanda Filtrul Santevia Aici!

APELATI-NE PT. COMANDA RAPIDA