Produse Provita

Produse Provita

Prezenti de peste 10 ani in piata romaneasca, www.produseprovita.ro va ofera alternative benefice in lupta cu problemele de sanatate, prin produse Provita de calitate, ce fac parte din Farmacia Naturista Canadiana. Produsele comercializate sunt fabricate exclusiv in Canada sub normele de calitate QCMS, GMP sau ISO 9001 si sunt verificate atat de laboratoarele producatoare cat si de managerul de asigurare a calitatii (QA). Astfel, aveti garantia unor produse Provita, pentru o viata sanatoasa.

Va invitam sa urmariti videoclipul de mai jos cu prezentarea magazinului nostru si sa rasfoiti catalogul cu peste 200 de produse ale Farmaciei Canadiene, in sectiunea dedicata. Puteti comanda produse Provita fie online, fie printr-o vizita in Magazinul Provita Nutrition, din Sos. Stefan cel Mare, nr. 33, Bucuresti (zona Lizeanu). Daca doriti sa discutati cu un reprezentant al magazinului prin telefon, o puteti face la urmatoarele numere: 0720 841 566 / 0768 993 847.

Produse Naturiste

Atat pe site cat si in magazinul nostru din Bucuresti puteti gasi produse Provita Nutrition, Organika, Konig Laboratorium, precum si alte produse naturiste pentru tratamente naturiste, remedii naturiste ce fac parte din Farmacia Naturista Canadiana.

Provita Nutrition

Mihai Lucica
0720 841 566
Sos. Stefan cel Mare, nr. 33, Bucuresti
(intersectie cu Str. Lizeanu)
contact@produseprovita.ro
Luni – Vineri: 10:00 – 19:00
Sambata: inchis
Duminica: inchis

Asteptam comenzile dvs. online la orice ora din zi si din noapte, telefonic, in intervalul orar 08:00 – 22:00 sau in magazin, in intervalul orarului de lucru.
Comenzile preluate pana in ora 18:30 care se livreaza prin Fan Courier sunt expediate in aceeasi zi.

Call Now ButtonAPELATI-NE PT. COMANDA RAPIDA