Farmacia Naturista Canadiana

Descopera Farmacia Naturista Canadiana Produse Provita

Prezenti de peste 10 ani in piata romaneasca, www.produseprovita.ro va ofera alternative benefice prin produse naturiste de calitate, ce fac parte din Farmacia Naturista Canadiana. Produsele comercializate sunt fabricate exclusiv in Canada sub normele de calitate QCMS, GMP sau ISO 9001 si sunt verificate atat de laboratoarele producatoare cat si de managerul de asigurare a calitatii (QA). Astfel, aveti garantia unor produse 100% naturale, pentru o viata sanatoasa.

Va invitam sa urmariti videoclipul de mai jos cu prezentarea magazinului nostru si sa rasfoiti catalogul cu peste 200 de produse ale Farmaciei Canadiene, in sectiunea dedicata. Puteti comanda produse din Farmacia Naturista Canadiana fie online, fie printr-o vizita in Magazinul Provita Nutrition, din Sos. Stefan cel Mare, nr. 33, Bucuresti (zona Lizeanu). Daca doriti sa discutati cu un reprezentant al magazinului prin telefon, o puteti face la urmatoarele numere: 0720 841 566 / 0768 993 847.

Remedii Naturiste

Atat pe site cat si in magazinul nostru din Bucuresti puteti gasi produse Provita Nutrition, Organika, Konig Laboratorium, precum si alte produse naturiste pentru tratamente naturiste, remedii naturiste ce fac parte din Farmacia Naturista Canadiana.

Provita Nutrition

Mihai Lucica
0720 841 566
Sos. Stefan cel Mare, nr. 33, Bucuresti
(intersectie cu Str. Lizeanu)
contact@produseprovita.ro
Luni – Vineri: 10:00 – 19:00
Sambata: inchis
Duminica: inchis

Asteptam comenzile dvs. online la orice ora din zi si din noapte, telefonic, in intervalul orar 08:00 – 22:00 sau in magazin, in intervalul orarului de lucru.
Comenzile preluate pana in ora 18:30 care se livreaza prin Fan Courier sunt expediate in aceeasi zi.

De Ce Sa Alegi Produse Din Farmacia Naturista Canadiana?

Fie ca vorbim de stres, oboseala fie de afectiuni grave sau boli cronice, organismul uman este supus multor provocari de-a lungul vietii.

Iar problemele de sanatate care apar, din diverse motive, te pot impiedica sa iti desfasori activitatea de zi cu zi in mod normal si sa iti traiesti viata asa cum ti-ai dori.

Daca iti pasa de sanatatea ta, sa stii ca iti poti ajuta organismul sa lupte impotriva afectiunilor, oferindu-i substante naturale, fara adaosuri chimice. Acesta este doar unul dintre principalele avantaje ale produselor din Farmacia Naturista Canadiana.

Iata si alte avantaje:

  • sunt naturale si din aceasta cauza organismul nostru le asimileaza rapid
  • au mai putine efecte secundare sau nu au deloc pentru ca nu contin ingrediente sintetice
  • sunt accesibile si nu ai nevoie de prescriptie medicala
  • nu au fost tratate cu substante nocive pentru organism
  • nu au fost modificate genetic
  • nu creeaza dependenta
  • nu se distrug proprietatile materiei prime deoarece prepararea suplimentelor se realizeaza prin presare la rece
  • se adreseaza tuturor varstelor

Daca te-ai convins de beneficiile produselor din Farmacia Naturista Canadiana, le poti gasi si in magazinul nostru fizic din Sos. Stefan cel Mare, nr. 33, Sector 2, in cazul in care locuiesti in Bucuresti. Sau le poti comanda pe site-ul nostru sau la telefon 0720 841 566 si curierul ti le va aduce la usa ta in maxim 48 ore. Vezi oferta de produse de pe site si comanda acum!

APELATI-NE PT. COMANDA RAPIDA